Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK
Pasta ar puravu un vistu 0
Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas (gabaliņos)
- 300 g puravu
- 300 g pastas
- 2 ēdamkarotes rīvēta cietā siera
- 2 ēdamkarotes eļļas
- malti melnie pipari,
- jūras sāls
- timiāns, raudene
Pagatavošana
- Pannā uzkarsētā eļļā apcep vistas filejas gabaliņus, pievieno puravus, sāli, garšvielas un uz lēnas uguns zem vāka sautē 15 minūtes.
- Izvāra pastu un nokāš, atstājot mazliet šķidruma. Pastu pievieno pannā izsautētajai gaļai un puraviem. Visu samaisa. Pasniedzot katrai porcijai uzber rīvētu cieto sieru.