Receptes / Uzkodas

Publicitātes foto

Pankūciņas ar zandartu un avokado 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • Mazsālīta zandarta fileja
  • Citrona sula
  • Griķu milti
  • Kviešu milti
  • Olas
  • Piens
  • Raugs
  • Avokado
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

  1. No griķu un kviešu miltiem (2:1), olām, piena, rauga, cukura un sāls gatavo mīklu. To siltumā uzraudzē, cep lielās pankūkas, no kurām izspiež mazas ripiņas.
  2. Svaiga zandarta fileju sāla (ņem dilles, sāli, olīveļļu) 12 stundas.
  3. Avokado nomizo, izņem kauliņu, liek blenderī, pievieno ķiploka daiviņu, čili piparu, citrona sulu, mazliet cukuru, sāli, piparus, koriandra lapiņas un visu sablendē.
  4. Uz pankūciņām liek avokado krēmu, tad – zandarta gabaliņus, rotā ar citrona šķēlītēm.
SAISTĪTĀS RECEPTES