Receptes / Uzkodas

Kraukšķīgās vistas gaļas nūjiņas 0
Sastāvdaļas
- vistas fileja – 500 g
- rīvmaize – 1 glāze
- kefīrs – 0,5 glāzes
- sezama sēkliņas – 3 ēdamkarotes
- ķiploks – 2 daiviņas
- malta saldā paprika – 2 tējkarotes
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju viegli izklapē ar naža spalu. Sagriež šaurās, garās strēmelēs. Rīvmaizi, paprikas pulveri, sāli piparus un sezamu samaisa kopā. Kefīram pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa.
- Katru filejas gabaliņu iemērc kefīrā, pēc tam apviļā rīvmaizē. Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no visām pusēm. Pasniedz ar mērcīti pēc garšas un svaigiem dārzeņiem.