Receptes / Uzkodas

Foto: Viktorija Kožemjakina

Kraukšķīgās uzkodu maizītes ar bekonu 0

Autore: Jevgēnija Jansone

Sastāvdaļas

  • 125 g plānās šķēlēs sagriezta bekona
  • 6 šķēles tostermaizes
  • 100 g krēmsiera
  • 20 g smalki sagrieztu zaļo lociņu

Pagatavošana

  1. Sajauc krēmsieru ar zaļiem lociņiem. Uzsmērē nedaudz krēmsiera katrai maizes šķēlei.
  2. Cieši sarullē maizes šķēli ruletē. Aptin katru ruletīti ar bekona šķēli un pārgriez uz pusēm.
  3. Cep 10-15 min 180 grādu karstā cepeškrāsnī, līdz bekons kļūst kraukšķīgs. Pasniedz siltus.
SAISTĪTĀS RECEPTES