Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Lai arī cepumu pagatavošana prasa gana daudz darba un pacietības, ir vērts papūlēties, jo tie ir garšīgi un ilgi uzglabājas. Ja cepumi ir krājumā, launagā vai citā ēdienreizē būs, ko baudīt kopā ar tēju un kafiju. Tie arī noderēs, lai uzcienātu negaidītus ciemiņus.
Kviešu miltus var aizstāt ar kukurūzas vai rudzu miltiem. Ja vēlas izteiktāku sēkliņu garšu, tās pirms pievienošanas apgrauzdē. To vietā var izmantot arī drupinātus riekstus.
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.