Konservētu kukurūzu ierasts iegādāties veikalā, bet, ja tā ienākusies dārzā vai nopērkama no vietējiem tirgotājiem, tad kāpēc gan nepagatavot krājumus ziemai savām rokām, turklāt tas būs gan veselīgi, gan izdevīgi.
Labāk izvēlēties nenobriedušu kukurūzu, jo tad tā vārot ātrāk būs gatava (15–20 minūtes), nobriedušai un pilnībā gatavai kukurūzai vārīšanas laiks būs aptuveni 1–1,5 stundas ilgs.
Kukurūzas daudzumu var izvēlēties pēc sirds patikas, taču šoreiz piedāvātā marināde paredzēta aptuveni 4 puslitra burciņām, līdz ar to, zinot kukurūzas daudzumu, jāaprēķina, cik tās jums būs nepieciešams.
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.