Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK

Ķirbju pankūciņas ar Parmas sieru 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 800 g sarīvēta ķirbja
  • 100 g sarīvēta Parmas siera
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 2 olas
  • pipari un sāls pēc garšas
  • eļļa cepšanai
  • skābais krējums

    Pagatavošana

    1. Sarīvētajam ķirbim pievieno olas, miltus, pienu un Parmas sieru. Maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad pieber sāli un piparus pēc garšas.
    2. Uz pannas uzkarsē eļļu un ar karoti lej ķirbju mīklu, veidojot nelielas pankūkas. Cep 2–3 minūtes no vienas un otras puses, līdz pankūkas kļūst zeltainas.
      SAISTĪTĀS RECEPTES