Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK
Ķirbju pankūciņas ar Parmas sieru 0
Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.
Sastāvdaļas
- 800 g sarīvēta ķirbja
- 100 g sarīvēta Parmas siera
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes piena
- 2 olas
- pipari un sāls pēc garšas
- eļļa cepšanai
- skābais krējums
Pagatavošana
- Sarīvētajam ķirbim pievieno olas, miltus, pienu un Parmas sieru. Maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad pieber sāli un piparus pēc garšas.
- Uz pannas uzkarsē eļļu un ar karoti lej ķirbju mīklu, veidojot nelielas pankūkas. Cep 2–3 minūtes no vienas un otras puses, līdz pankūkas kļūst zeltainas.