Receptes / Salāti

Foto: Elena Shashkina/Shutterstock

Kartupeļu salāti burciņā 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • 3 vārīti kartupeļi
  • 2 selerijas kāti
  • 3 pētersīļa zariņi
  • 2–3 mednieku desiņas (vai 100 g šķiņķa)
  • malti melnie pipari

Mērcei:

  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 tējkarote mārrutku

Pagatavošana

  1. Kartupeļus sagriež kubiņos, seleriju un desiņas mazos gabaliņos, pētersīļus sasmalcina.
  2. Salātiem pārlej mērci, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ja šie salāti paredzēti pusdienām līdzņemšanai, dārzeņus un mērci liek atsevišķās burciņās. Sajauc īsi pirms maltītes.
SAISTĪTĀS RECEPTES