Receptes / Salāti

Foto: Elena Shashkina/Shutterstock
Kartupeļu salāti burciņā 0
Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Sastāvdaļas
- 3 vārīti kartupeļi
- 2 selerijas kāti
- 3 pētersīļa zariņi
- 2–3 mednieku desiņas (vai 100 g šķiņķa)
- malti melnie pipari
Mērcei:
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 1 tējkarote mārrutku
Pagatavošana
- Kartupeļus sagriež kubiņos, seleriju un desiņas mazos gabaliņos, pētersīļus sasmalcina.
- Salātiem pārlej mērci, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ja šie salāti paredzēti pusdienām līdzņemšanai, dārzeņus un mērci liek atsevišķās burciņās. Sajauc īsi pirms maltītes.