Receptes / Saldie ēdieni

Publicitātes foto
Ingvera vegāniskās piparkūkas 0
Iesaka Signe Meirāne un Edgars Sanders
Sastāvdaļas
- 100 g cukura
- 120 g zeltainā sīrupa
- 50 g sojas piena
- 65 g rafinētu kokosa tauku
- 250 g miltu
- 1 tējk. cepamā pulvera
- 1 tējk. malta ingvera
- šķipsna malta kanēļa
- šķipsna maltu krustnagliņu
- šķipsna malta muskatrieksta
- šķipsna sāls
- šķipsna svaigi maltu melno piparu
Pagatavošana
- Katliņā liec cukuru, sīrupu, pienu un kokosa taukus. Uzsildi uz mazas uguns un maisi, līdz cukurs izšķīdis. Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
- Bļodā liec miltus, garšvielas, cepamo pulveri un pievieno cukura-kokosa tauku masu. Visu kārtīgi samaisi, līdz izveidojas mīkla. To liec ledusskapī uz 2 stundām.
- Pēc tam izrullē mīklu aptuveni 4 mm biezumā, izspied vēlamās formiņas un liec cepties 200 grādos uz 5–6 minūtēm.