Receptes / Salāti

Foto: Shutterstock
Havajiešu salāti kā vislabākajos restorānos 0
Tad, kad rasols apnicis, bet kārojas pēc kārtainajiem salātiem, tomēr citādiem – lieliski noderēs šī recepte. Tās nosaukums “Havajiešu salāti” – neprasa ne lielas pūles, ne biezu maciņu, lai tos pagatavotu. Taču tie būs ne mazāk gardi kā labākajos restorānos!
Sastāvdaļas
- Salātu mix (izskatīsies glīti, ja izmantosi krāsaino lapu “mix”)
- Vistas krūtiņa – 1 gab.
- Sasmalcināti valrieksti – 2 ēdamkarotes
- Konservēti ananasi – 1 mazā bundžiņa
- “Light” majonēze – pēc garšas
- Sāls un pipari – pēc garšas
Pagatavošana
- Novāri sālsūdenī vistas krūtiņu, līdz tā kļūst mīksta, un noliec atsevišķā traukā atdzesēties.
- Pēc tam visas sastāvdaļas, arī vistas krūtiņu, sagriež nelielos gabaliņos (vēlams, lai tie būtu līdzīgos izmēros).
- To visu sajauc ar majonēzi, pievienojot piparus un sāli – pēc garšas.
- Virspusē uzber sasmalcinātus valriekstus.