Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Zupas piestāv ziemai, jo, ja ēdiens ir karsts, tas noteikti sasildīs.
Čaklās saimnieces vārīs zupu katru dienu, taču… ne tik čaklās, bet racionālās zupas bāzes variantam, ko izvāra lielu katlu vismaz trim dienām, katru vakaru pievieno citas sastāvdaļas. Un mājiniekiem nenobrīnīties – skat, atkal jauna zupa! Variāciju ir simtiem.
Jaunu garšu meklējumos var variēt ar zaļumiem, citrona sulu, sinepēm, sojas mērci. Krējumu? Nu, tas gan tiem, kuri negrib zaudēt formu.
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.