Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK
Grūbas ar puraviem un āboliem 0
Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Sastāvdaļas
- 600 g kūpināta svaigā siera
- 250 g grūbu
- 250 g puravu
- 1 ābols
- 2 pilieni Tobasco mērces
- malti melnie pipari
Mērcei:
- 50 ml skābā krējuma
- pustējkarote mārrutku
- malti melnie pipari
- sāls
- dilles
Pagatavošana
- Katlā izvāra iepriekš izmērcētas grūbas, nokāš.
- Ābolu un puravus sīki sagriež un apcep uz pannas. Pievieno grūbas un garšvielas un uz lēnas uguns sautē aptuveni 5 minūtes. Pasniedz karstu ar grilētu kūpināta siera šķēli un krējuma–mārrutku mērci.