Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK

Čili pākstīs, medū un ingverā marinētas ribiņas, gatavotas uz grila 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 800 g porcijās sadalītu ribiņu
  • 6 ēdamkarotes sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 tējkarote sakapāta ingvera
  • 1 tējkarote sakapātu čili pākšu
  • Pustējkarote sāls

    Pagatavošana

    1. Ribiņas ieliek lēzenā bļodā. Sojas mērci samaisa ar ingveru, čili, sāli un medu. Ar iegūto maisījumu apziež ribiņas un marinē 1–2 stundas.
    2. Pēc tam cep uz grila 10–15 minūtes.
    3. Ribiņas var marinēt arī BBQ mērcē.
      SAISTĪTĀS RECEPTES