Receptes / Uzkodas

Foto-Aija Geida

Garda un veselīga ķirbju uzkoda 0

Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • sviesta vai riekstu ķirbis – 400 g
  • parmezāna siers – 30 g
  • olīveļļa – 2 ēdamkarotes
  • sāls – ¼ tējkarotes

Pagatavošana

  1. Ķirbi sagriež plānās šķēlītēs. Ja sviesta ķirbim ir mīksta miza, to nemizo. Šķēlītes aprasina ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli.
  2. Cep +160 °C aptuveni 10 minūtes, tad uzkaisa rīvētu sieru un cep vēl 5–7 minūtes, līdz čipsi sačokurojušies un kļuvuši trausli.
SAISTĪTĀS RECEPTES