Rukolas salāti ar vistu un zemenēm 3

Sastāvdaļas
• 200 g žāvētas vistas krūtiņas
• 6 lielas zemenes
• sauja rukolas
• 2–3 ēdamkarotes saulespuķu sēkliņu
• 1 ēdamkarote citrona sulas
• 1 ēdamkarote augu eļļas
• pustējkarote cukura
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Atklāts, kas notiek ar cilvēku nedēļu pirms nāves 64
Veselam
Jā, viņi to redz! 8 lietas, par kurām tavs zobārsts zina, ka tu melo 6
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu sievietes, kas varētu kļūt par pasaules skaistumkaralienēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zemenes un vistas krūtiņu sagriež gabaliņos. Rukolu nomazgā un nožāvē. Saulespuķu sēkliņas apgrauzdē uz sausas pannas. Uz šķīvja kārto rukolu, zemenes, vistas gabaliņus. Atsevišķā traukā samaisa augu eļļu ar citrona sulu, sāli un cukuru un pārlej salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.