Silta dubultā pica ar zemenēm 3

Sastāvdaļas 2 porcijām
• 200 g zemeņu
• 4 mazās tortiljas
• 120 g krēmsiera
• 50 g sviesta
• 2 ēdamkarotes cukura
• ēdamkarote kukurūzas cietes
• ⅓ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Sekas var būt smagas: pieci produkti, kurus nedrīkst lietot kopā ar medikamentiem
“Sliktākais vēl tikai priekšā: “dzīvais Nostradams” paredz lielu karu un atklāj, kur tas sāksies 143
Kokteilis
Ko par tevi atklāj nedēļas diena, kurā esi dzimis? 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Krēmsieru samaisa ar ēdamkaroti cukura. Divām tortiljām uzziež krēmsieru, atstājot no malas 1,5–2 cm. Uzkaisa mazliet kanēļa. Katrai virsū uzliek vēl vienu tortilju. Pannā izkausē sviestu un no abām pusēm apcep tortiljas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas. Cepot uzkaisa atlikušo cukuru un nedaudz kanēļa. Zemenes sagriež gabaliņos, pasutina katliņā un pievieno mazliet kukurūzas cietes, lai masa sabiezē. Katru apcepto tortilju ar picas nazi sagriež četrās daļās. Zemeņu masu uzlej improvizētajām slēgtajām picām un pasniedz siltas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.