Ātrā ogu rulete ar zemenītēm 3

Sastāvdaļas – 3 olas, 80 g cukura, 80 g miltu, sāls, 1 ēd. kar. silta ūdens.

Reklāma
Reklāma
“Vecrīgā piparmētru tēja maksā 8€. Ejiet taču…” Cik varētu maksāt divas kafijas un deserts? 43
TV24
“Es esmu vispār šokēts! Tā ir čurāšana pret vēju, jo Eiropā ir citas tendences,” Rēvalda viedoklis par pagarinātu darba nedēļu
Astrologs nosauc laiku, kad Krievija “dāvās patiesus murgus” visai Ukrainai – cilvēki sastings no šausmām 90
Lasīt citas ziņas

Krēmam – 100 g baltās šokolādes, 100 g sviesta (istabas temp.), 80 g pūdercukura, 1 vaniļas pāksts, 200 g krēmsiera.

150 g ogu, laims, 1 ēd. kar. pūdercukura

Pagatavošana.
Krāsni sakarsē līdz 190 grādiem. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru. Lielā bļodā puto olas kopā ar cukuru, līdz tās kļuvušas gaiši, gaiši dzeltenas un pufīgas. Iesijā miltus, sāli un tad sastāvdaļas iecilā, līdz pazūd kunkulīši. Pievieno ūdeni, iemaisa un lej mīklu uz cepamās paplātes. Cep krāsnī 10 – 12 minūtes. Pēc izņemšanas ļauj atdzist.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tikmēr pagatavo krēmu. Uz karstā ūdens tvaikiem izkausē šokolādi. Lielā bļodā liek krēmsieru, cukuru, sēkliņas no vaniļas pāksts un sviestu. Puto, līdz sastāvdaļas sajaukušās, tad pievieno izkausēto šokolādi un vēl nedaudz paputo.

Ogas ber bļodā, pievieno laima sulu, miziņu un pūdercukuru. Saspaida visu kopā ar dakšiņu.

Gatavo biskvītu noņem no papīra. Uz tā smērē 2/3 krēmu un liek ogas. Rullē biskvītu ruletē un atlikušo krēmu apsmērē apkārt. Dekorē ar svaigām odziņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.