Kanapē ar biezpiena sieriņu krēmu un zemenēm 3
Sastāvdaļas
• rudzu maize ar sēklām
• tostermaize
• biezpiena sieriņi ar šokolādes gabaliņiem un citrona garšu
• svaigais siers rikota
• bišu maize ar ogām medū
• sarkano redīsu dīgsti
• zemenes
Pagatavošana.
Biezpiena sieriņam ar šokolādes gabaliņiem pievieno svaigo sieru rikota un kakao. Samaisa, ievieto konditorejas maisiņā un uzspiež uz rudzu maizes ar sēklām. Dekorē ar zemeņu šķēlītēm un sarkano redīsu dīgstiem.
Biezpiena sieriņam ar citrona garšu pievieno svaigo sieru rikota, citrona sulu un smalki sarīvētu citrona miziņu. Samaisa, ievieto konditorejas maisiņā un uzspiež uz tostermaizes. Uz krēma kārto zemeņu šķēlītes, bet garšas bagātināšanai uzliek bišu maizi ar ogām. Ja tās nav, var izmantot ievārījumu, marmelādi vai džemu. Galvenais, lai ir laba maize. Bet tās vietā var izmantot mazus cepumiņus vai izcept mazas pankūciņas.