Jauda – 18 tonnas salātu, kulinārijas un gaļas izstrādājumu dienā. “Rimi” virtuvē investējis piecus miljonus 7
“Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”
SIA “Rimi Latvia” investējusi piecus miljonus eiro, izveidojot centralizētu kulinārijas un gaļas produktu ražošanas virtuvi, kuras darbības jauda būs 18 tonnas salātu, kulinārijas un gaļas izstrādājumu dienā.
Jaunā virtuve ar gatavo produkciju apgādās visus “Rimi” veikalus Latvijā.
Tāpat centralizētā virtuve uzņēmumam nozīmē vienotu kvalitātes kontroli un ilgtspējīgu ražošanu ar samazinātiem pārtikas atlikumiem.
Centralizētajā virtuvē tiks nodarbināti vairāk nekā 150 darbinieki – pavāri, kvalitātes vadītāji, laboranti, kontrolieri un pārtikas tehnologi.
Tajā strādās trīs produktu sagatavošanas līnijās – kulinārijas izstrādājumu ražošana, salātu un auksto uzkodu ražošana, kā arī gaļas izstrādājumu cehs, kurā lielu daļu darba veiks automatizētās iekārtas.