Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Rasols ar kūpinātiem siļķes ikriem 0

Sastāvdaļas:  (vienai porcijai) 40 g siļķes, 100 g kartupeļu, 80 g cūkgaļas karbonādes, 1 ola, 35 g marinētu gurķu, 60 g ābolu, zaļumi, 40 g auksti kūpinātu siļķes ikru, 25 g konservētu zirnīšu, 40 g skāba krējuma, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Uz rokas sanāk 863,50 eiro” – raisās diskusija, vai šī šobrīd ir normāla alga asistentam vai ņirgāšanās par cilvēkiem 6
“Viss mainījās, kad negaidīti pienāca zvans…” pēc diennakts mežā atrasts bezvēsts pazudušais Ingus
Veselam
Šīs vistas gaļas daļas ir viskaitīgākās – no tām būtu noteikti jāatsakās!
Lasīt citas ziņas

Siļķi nomērcē, izvāra kartupeļus, gaļu un olu. Sagriež marinētos gurķus, ābolus, sasmalcina zaļumus. Siļķu ikrus sagriež mazos kubveida gabaliņos. Kad siļķe, kartupeļi, cūkgaļas karbonāde un ola ir izvārīta, tos sajauc kopā ar sagrieztiem marinētiem gurķiem, āboliem, siļķes ikriem, sasmalcinātajiem zaļumiem un zirnīšiem. Pievieno skābo krējumu, visu sajauc.

 

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.