Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Rasols ar kūpinātiem siļķes ikriem 0

Sastāvdaļas:  (vienai porcijai) 40 g siļķes, 100 g kartupeļu, 80 g cūkgaļas karbonādes, 1 ola, 35 g marinētu gurķu, 60 g ābolu, zaļumi, 40 g auksti kūpinātu siļķes ikru, 25 g konservētu zirnīšu, 40 g skāba krējuma, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Siļķi nomērcē, izvāra kartupeļus, gaļu un olu. Sagriež marinētos gurķus, ābolus, sasmalcina zaļumus. Siļķu ikrus sagriež mazos kubveida gabaliņos. Kad siļķe, kartupeļi, cūkgaļas karbonāde un ola ir izvārīta, tos sajauc kopā ar sagrieztiem marinētiem gurķiem, āboliem, siļķes ikriem, sasmalcinātajiem zaļumiem un zirnīšiem. Pievieno skābo krējumu, visu sajauc.

 

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.