Foto – Fotolia

Raibā pica ar dārzeņiem un salami 0

1. Bļodā sajauc miltus, sauso raugu un cukuru, pievieno ½ tējkarotes sāls, lēnām pielej olīveļļu un 500 ml silta ūdens, iejauc gludu mīklu. Noliek siltā vietā uz stundu, lai uzrūgst.

Reklāma
Reklāma
“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 184
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

2. Sīpolu nomazgā un sakapā. Apcep karstā eļļā. Pielej tomātu sulu (no konservu kārbas), pieliek sagrieztus tomātus, pieber sāli, piparus un raudeni, pavāra.

3. Cukīni nomazgā, nosusina, sagriež šķēlēs. Šampinjonus notīra, apslauka ar mitru dvieli, sagriež šķēlēs. Papriku nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež strēmelēs. Mīklu vēlreiz samīca uz galda, plāni izveltnē un ieklāj cepešpannā, ļauj 10 minūtes “paelpot”. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 °C.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Mīklu apziež ar tomātu mērci. Liek dārzeņus, sēnes un salami, pārkaisa ar sāli, pipariem un raudeni. Mocarellas sieru sagriež šķēlēs, Goudas sieru sarīvē. Sieru liek uz picas, cep cepeškrāsnī 25 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.