Foto: Ildipapp/Shutterstock

Rabarberu uzputenis 0

Sastāvdaļas
• 2 resni rabarbera kāti
• 3 glāzes ūdens
• pusglāze mannas
• pusglāze cukura

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nomizo un sagriež rabarberus, liek katliņā, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz izjūk. Tad pievieno cukuru. Maisot pievieno mannu un vāra 3–5 minūtes. Masu atdzesē, līdz tā nedaudz silta, tad kuļ ar mikseri. Šajā procesā var pievienot vēl cukuru vai rabarberu sīrupu.

Pasniedz ar aukstu pienu vai vaniļas mērci, taču var ēst arī ļoti atdzesētu, uzputenim pārkaisot sasmalcinātus valriekstus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Putošanas brīdī pievienojot dažas svaigas zemenes, uzputenis iegūs maigu zemeņu piegaršu. Uzputeņa garšu arī var dažādot, vārot pievienojot nedaudz plūškoka ziedu sīrupa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.