Foto – Shutterstock

Rabarberu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1

Nepieciešams

150 g miltu, 75 g kartupeļu cietes, 1,5 tējkarotes cepamā pulvera, 150 g sviesta, 150 g cukura, vanilīns, 2 olas, 1 olas dzeltenums.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Pildījumam: 600 g rabarberu, 3 olu baltumi, šķipsniņa sāls, 175 g cukura, citrona sula.

Pagatavošana

Izsijā miltus, pievieno kartupeļu cieti un cepamo pulveri. Sviestu saputo ar cukuru un vanilīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Palēnām pievieno olas un olas dzeltenumu, reizē pa karotei berot miltus, kamēr visi milti ir iestrādāti sviestā. Mīklu liek ietaukotā tortes
formā. Notīra rabarberus, sagriež gabaliņos, uzber uz mīklas. Vidēji karstā cepeškrāsnī cep 25 minūtes. Olu baltumiem pievieno šķipsniņu
sāls, lēni puto, pievieno 175 g cukura un citrona sulu.

Pārklāj pusizcepto torti ar olbaltuma masu un cep vēl 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.