Klasiskais rabarberu ķīselis 5

Lai šā pavasara pirmais rabarberu deserts ir klasiskais ķīselis! Vajadzēs kādus 3 rabarbera kātus, ko sagriež gabaliņos. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sauju rozīņu. Pavāra 5 minūtes, tad liek klāt rabarberus un cukuru. Visu kopā vāra vēl 2–3 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Var iemest arī saldētas ogas (zemenes, avenes, mellenes), kas saglabājušas saldētavā. Aukstā ūdenī izšķīdina kartupeļu cieti (šķidram ķīselim mazāk, ja gribas biezo – vairāk). Sagaida katlā pirmo burbuli un, lēnām maisot, pielej auksto ūdeni ar cieti. Nepārtraukti maisot, uz nelielas liesmas pavāra vēl pāris minūšu. Ķīselis lēnām sabiezēs un iegūs īsto konsistenci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.