Rabarberu ledustēja 5

Sastāvdaļas

• 5 lieli rabarberu kāti
• 150 g cukura
• 1 l ūdens

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

Rabarberus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, pārkaisa ar cukuru un ļauj 3–4 stundas atsuloties. Ja ir iespēja, ar stampiņu vēl saspaida, lai masa kļūst sulīgāka. Uzlej aukstu ūdeni un noliek ledusskapī ievilkties. Vislabāk garšo aukstumā vismaz diennakti nostāvējis dzēriens. Karstā laikā to pasniedzot ar ledus gabaliņiem, var labi atvēsināties.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.