Zemeņu un rabarberu siera kūkas saldējums 5

Sastāvdaļas

500 ml auksta saldā krējuma
1 kārba (400 g) auksta iebiezinātā piena
1 tējkarote vaniļas ekstrakta (nav obligāti, bet palīdz saldējuma struktūrai)

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Garšām:
250 g rabarberu
1 ēdamkarote cukura
200 g zemeņu (var izmantot gan svaigas, gan saldētas, kas ir atkausētas)
100 g cepumi “Dāmu pirkstiņi”
100 g krēmsiera

Pagatavošana.

1. Rabarberus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Liek cepamtraukā, pārber ar cukuru un ieliek iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos uz ~20 minūtēm, ik pa brīdim apmaisot. Cep, līdz tie kļuvuši mīksti. Tad rabarberus pilnībā atdzesē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.