Rabarberu, rozīņu un apelsīnu ievārījums 5
Sastāvdaļas
– 2 kg rabarberu, 450 g bezkauliņu rozīņu, 2 apelsīni, 1 citrons, 2,5 kg cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
“Nebūs naudas, nebūs mūsu auto!” Latvieši, atsaucoties uz sludinājumu, apmaina automašīnas ar krāpniekiem…
64
Rabarberus nomazgā un sagriež 2,5 cm garos gabaliņos. Ieliek lielā katlā un apkaisa ar cukuru, pievieno rozīnes un citrona un apelsīnu rīvētu miziņu un sulu.
Samaisa ar koka karoti.
Uzliek vāku un tur stundu. Tad vāra uz lēnas uguns, bieži apmaisot, apmēram 45 minūtes.
Sapilda tīrās, siltās burciņās un nekavējoties aizvāko.