Rabarberu kvass ar apelsīna akcentu 5

Sastāvdaļas 5 litriem

• 600 g rabarberu
• 400 g cukura
• 50 g rauga
• apelsīns
• 4 l ūdens

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Kokteilis
Viņos mīt neapdzēšama uguns! 5 datumos, kuros dzimuši paši karstasinīgākie partneri
Lasīt citas ziņas

Apelsīnam nogriež miziņu un izspiež sulu. Rabarberus sagriež gabaliņos, pievieno kanēļa standziņas, apelsīna miziņas un pārlej verdošu ūdeni. Uzvāra, noņem no uguns un ļauj pusstundu iestāvēties. Nokāš. Pievieno cukuru un maisa, kamēr tas izšķīdis. Mazā bļodiņā raugu sajauc ar nelielu daudzumu cukura, līdz raugs kļuvis šķidrs. Pievieno siltam dzērienam, pielej apelsīna sulu un samaisa. Noliek siltā vietā raudzēties uz 6–8 stundām. Pēc tam strauji atdzesē ledusskapī.

Šim kvasam ir patīkami saldskāba garša ar apelsīna akcentu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.