Foto: Fotolia

Rabarberu plātsmaize. Klasika! 0

Sastāvdaļas
• 8–12 rabarbera kātu (500–700 g)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Mīklai
• 1 glāze kefīra
• 1 glāze miltu
• 3–4 olas
• 6 ēdamkarotes brūnā cukura
• 1 tējkarote ingvera/kanēļa maisījuma (attiecība 1:1)
• 1 tējkarote cepamā pulvera

Virskārtai
• 7 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2 ēdamkarotes baltā cukura
• 2 ēdamkarotes citrona sulas

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un pārkaisa ar brūno cukuru. Kefīru, cukuru un olas sakuļ, iesijā miltus ar cepamo pulveri un garšvielām. Gatavo masu lej pannā, kas izklāta ar cepampapīru. Pārber rabarberus, var pievienot gabaliņos sagrieztas zemenes. Liek cepties 200 °C aptuveni 30 minūtes.

Īsi pirms cepšanās beigām plātsmaizi pārlej ar krējumu, kas saputots ar citrona sulu un cukuru. Pārkaisa ar kanēli un cep, līdz gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.