Foto – Bonappetit.lv

Rabarberu kēksiņi ar svaigā siera krēmu 1

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Sagatavot cepamo formu kēksiem – ieklāt papīra formiņas vai sagrieztu kvadrātos cepamo papīru.
Miltus sajaukt ar cukuru, cepamo pulveri un sāli. Pievienot mīkstu sviestu, olas, krējumu un vaniļas ekstraktu. Rabarberus smalki sagriezt un iejaukt mīklā.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Ar mīklu piepildīt formiņas uz 3/4. Cept 20-25 min. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti. Kēksiņus izņemt no krāsns un atdzesēt.

Pagatavot krēmu. Rabarberus smalki sagriezt, pārlikt katliņā un apliet ar ūdeni, lai tikko nosedz rabarberus. Vārīt līdz rabarberi ir mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atdzesēt, pievienot pēc garšas kardamonu. Svaigo sieru sajaukt ar pūdercukuru, ingveru un rabarberiem.

Kēksus dekorē ar krēmu.

Recepte tapusi sadarbībā ar “Prizmu”
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.