Foto – Gosia Zet/Shutterstock

Rabarberu dzēriens ar laimu un piparmētru 0

Sastāvdaļas
• 3–4 rabarberu kāti
• 2 laimi
• 75–100 g cukura
• sauja jauno piparmētru zariņu
• 1 l ūdens

Reklāma
Reklāma
Satraucošs signāls no karaļnama? Pāvests apglabāts, bet visi runā tikai par vienu…
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
5 pārtikas produkti ar augstu holesterīna līmeni, kurus nevajadzētu izslēgt no uztura
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Piparmētras sakapā ar nazi un pēc tam saberž piestiņā. Rabarberu kātus nomizo un smalki sagriež. Laimus sagriež plānās šķēlītēs. Visu liek krūkā, pārkaisa ar cukuru, samaisa un ļauj diennakti ledusskapī nostāvēties. Uzlej ūdeni, samaisa un pasniedz ar ledus gabaliņiem. Ja nav laika diennakti turēt ledusskapī, var izlīdzēties ar ātro variantu – visas sastāvdaļas likt katlā un 10 minūtes vārīt uz lēnas uguns. Pēc tam nokāst, atdzesēt un likt galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.