Foto – Anda Krauze un no “Rogas maize” arhīva

Rabarberu drumstalmaize. Mmm, kas par garšu! 7

Sastāvdaļas biskvītam
• 610 g kviešu miltu
• 280 g olu
• 350 g cukura
• 350 g margarīna
• Naža gals vanilīna

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 1,4 kg rabarberu ar cukuru
• 1,4 kg drumstalu
• 6 g kanēļa

Pagatavošana.
Ar mikseri kārtīgi sajauc biskvīta mīklas sastāvdaļas. Masu vienmērīgi izklāj uz plāts, virsū liek rabarberus, pārkaisa ar drumstalām un kanēli. Drumstalas gatavo, palielā traukā mīkstam sviestam (bet ne kausētam!) pieberot cukuru, miltus un ātri saberžot, lai veidojas irdenas drupačas (nevajadzētu atstāt pārāk lielus pikučus). Cep +200…+220 °C aptuveni 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.