Rabarberu drumstalmaize. Mmm, kas par garšu! 7
Sastāvdaļas biskvītam
• 610 g kviešu miltu
• 280 g olu
• 350 g cukura
• 350 g margarīna
• Naža gals vanilīna
Pildījumam
• 1,4 kg rabarberu ar cukuru
• 1,4 kg drumstalu
• 6 g kanēļa
Pagatavošana.
Ar mikseri kārtīgi sajauc biskvīta mīklas sastāvdaļas. Masu vienmērīgi izklāj uz plāts, virsū liek rabarberus, pārkaisa ar drumstalām un kanēli. Drumstalas gatavo, palielā traukā mīkstam sviestam (bet ne kausētam!) pieberot cukuru, miltus un ātri saberžot, lai veidojas irdenas drupačas (nevajadzētu atstāt pārāk lielus pikučus). Cep +200…+220 °C aptuveni 20 minūtes.