Foto: Aija Geida

Rabarberu čatnijs – grilētas gaļas mērcīte 0

Sastāvdaļas
• 650 g rabarberu
• Sīpols
• 75 g brūnā cukura
• 50 g kaltētu ķiršu vai rozīņu
• 75 ml ābolu etiķa
• Ēdamkarote svaiga malta ingvera
• ½ tējkarotes maltu ķimeņu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Šķipsniņa maltu krustnagliņu un kanēļa
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimušo sirdis iekarot ir īsts izaicinājums
“Viņi grib mūsu zemi, un mēs viņiem tikai traucējam!” Alvis Hermanis liek visiem latviešiem atcerēties šo fotogrāfiju 11
Kokteilis
VIDEO. “Varbūt viņai tas nepatiks…” Andrejs Ēķis velta skarbus vārdus Žannai Dubskai
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu smalki sakapā. Rabarberus sagriež gabaliņos. Pannā ielej ābolu etiķi, pieber cukuru, kaltētus ķiršus vai izmērcētas rozīnes, garšvielas un sāli. Uzkarsē un pieliek sīpolu un rabarberus. Karsē uz vidēji stipras uguns, līdz rabarberi mīksti. Atkarībā no rabarberu sulīguma varbūt jāpielej nedaudz ūdens, lai mērce pārāk nesabiezētu. Pasniedz ar grilētu gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.