
Foto-Aija Geida
Rabarberi ar zemenēm 0
Sastāvdaļas (litram ievārījuma): 300 g gabaliņos sagrieztu rabarberu, 300 g zemeņu, 400 g ievārījuma cukura, 1 ēdamkarote rīvētas citronu miziņas.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ
4
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā
62
Zemenes sagriež gabaliņos, rabarberus tāpat, pievieno cukuru un smalki sarīvētu citrona miziņu un vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes. Pēc tam nosmeļ putas, lej tīrās burkās un aizvāko.