7. Kefīra un ķiršu krēms 10
Sastāvdaļa:
• 500 ml kefīra
• 500 g ķiršu
• 1 citrons
• cukurs (pēc garšas)
• želatīns
Pagatavošana:
Ķiršus nomazgā, izņem kauliņus, pārkaisa ar cukuru un uz lēnas uguns pasautē. Pēc tam uz sieta notecina sulu. Kefīrā iemaisa cukuru, sarīvētu citrona miziņu, citrona sulu, uzbriedinātu želatīnu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 lietas, no kurām jāatbrīvojas līdz Jaunajam gadam
Krievijas militārajās bāzēs pie robežām ar Baltijas valstīm un Poliju notiek aktīva rosība. Ko satelītattēlos pamanījuši igauņi?
Veselam
5 pārtikas produkti, kas novērš matu izkrišanu
Ķiršus kārto trauciņos un pārlej ar sagatavoto kefīru. Ļauj sarecēt.