Odesas osta
Odesas osta
Ekrānšāviņš no “X”

Kā ES reaģē 6

Starp valstīm, kuru kuģiem trāpīja Krievijas raķetes, ir Panamas, Palau, Sentkitsu un Nevisu, kā arī Ēģiptes un Turcijas. “Putins visas šīs valstis sauc par draudzīgām,” sacīja Stano. Papildus uzbrukumiem starptautiskajiem kuģiem ES pārstāvis minēja arī ikdienas uzbrukumus Ukrainas graudu noliktavām un ostu infrastruktūrai, kā arī Ukrainas graudu zādzību.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Lasīt citas ziņas

“Visas šīs darbības ir klajš starptautisko tiesību pārkāpums, un tās nekavējoties jāpārtrauc,” uzstāja Pīters Stano. Viņaprāt, Krievijas Federācija kārtējo reizi pierādījusi savu nodomu turpināt izmantot pārtiku kā ieroci, lai gan tas apdraud miljoniem cilvēku ne tikai Ukrainā vai Eiropā, bet arī Āzijā un Āfrikā. “Un tā ir Putina atbilde tiem, kas saka, ka miers ar Putinu ir iespējams,” par ES pārstāvja sacīto raksta BBC.

ES aicina visas pasaules valstis nosodīt Krievijas uzbrukumus kuģošanas brīvībai un globālajai nodrošinātībai ar pārtiku, uzsvēra ES pārstāvis. Viņš arī aicināja pasauli vērsties pie Krievijas un izdarīt uz to spiedienu, lai apturētu ne tikai šos uzbrukumus, bet arī nelikumīgo agresiju pret Ukrainu.

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.