Foto-Shutterstock

Septiņi uztura speciālistes padomi, ko vērts ievērot pusdienojot 0

1. Dodies pusdienās kopā ar kolēģiem, tādējādi tiek stiprinātas savstarpējās attiecības, paaugstinās sadarbības kvalitāte, produktivitāte, izlīdzinās konflikti.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Lasīt citas ziņas

2. Ēd apzināti – noliec malā darbu, emocijas un izbaudi katru kumosu, pievēršoties tikai ēdienam. Kontrolē ēšanu, savas sajūtas, novērtē ēdiena smaržu, konsistenci, garšu, apkārtējo vidi.

3. Būtiski ir kārtīgi sakošļāt pārtiku, maltītes vidū ik pa laikam noliekot piederumus uz galda.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Pareizas ēšanas pamatprincips ir nevis pretoties kārdinājumiem vai izslēgt kādu produktu no ēdienkartes, bet gan veselīgu ēšanu padarīt par viegli iespējamu un īstenojamu opciju ikdienā.

5. Nevajadzētu veikt pusdienu izvēli tad, kad jūtam izsalkumu.

6. Pusdienošanas laikā svarīgi ir pilnībā pārtraukt darbu.

7. Pusdienu maltītes baudīšana patīkamā sabiedrībā prom no darbavietas ne tikai pozitīvi ietekmēs fizisko un garīgo veselību, bet, ļoti iespējams, arī panākumus darbā!

Iesaka «Lido» uztura speciāliste Alise Kindzule

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.