
Foto – Bonappetit.lv
Puravu ābolu salāti 0
Pagatavošana
Puravus nomazgāt, olas nolobīt un sagriezt.
Ābolus nomazgāt, nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Ābolus sajaukt ar jogurtu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Traukā kārto pamīšus puravus un olas, katru kārtu pārlejot ar sagatavoto mērci.
Reklāma
Reklāma
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti
36
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
