
Foto – Bonappetit.lv
Puravu ābolu salāti 0
Pagatavošana
Puravus nomazgāt, olas nolobīt un sagriezt.
Ābolus nomazgāt, nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Ābolus sajaukt ar jogurtu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Traukā kārto pamīšus puravus un olas, katru kārtu pārlejot ar sagatavoto mērci.
Reklāma
Reklāma
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
