Pupiņu salāti ar redīsiem un krabju nūjiņām 0
Sastāvdaļas – 300 g pupiņu, 250 g krabju nūjiņu, 100 g redīsu, 4 olas, 2 paprikas, sīpols, 3 ēdamkarotes augu eļļas, sāls.
Pagatavošana.
Salātiem var izmantot gan konservētas pupiņas (tās vajag noskalot un ielikt caurdurī), gan sausas pupiņas (tās iepriekš izmērcē un novāra mīkstas).
Vārītas olas smalki sagriež, nelielos gabaliņos sagriež krabju nūjiņas.
Sagriež papriku mazos gabaliņos, redīsus sagriež plānās ripiņās.
Traukā savieno pupiņas, krabju nūjiņas, redīsus, olas, papriku, pievieno smalki sagrieztu sīpolu. Pārleja ar augu eļļu, pievieno sāli un visu kārtīgi samaisa.
Pēc vēlmēm var pievienot smalki sagrieztus zaļumus.
Labu apetīti!