Foto – Dainis Bušmanis

Pupiņu salāti
 ar avokado 0

SASTĀVDAĻAS 400 g konservētu pupiņu, 250 g konservētas kukurūzas, 200 g karsti kūpināta laša, 1 tomāts, 1 neliels avokado, 50 g sarkanā sīpola, lociņi, 1 laima sula, 3 ēd. k. olīveļļas, 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu, nedaudz kaltētas kārveles un koriandra, vīģes (jeb kaislības augļa) ekstrakts, marinēti smiltsērkšķi (produkti nopērkami “Gemoss”, “Stockmann”), sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Pupiņas, kukurūzu, tomātu, avokado, sīpolu, lociņus, pētersīļus un marinētos smiltsērkšķus smalki sagriež un samaisa. Ievieto ledusskapī atpūsties. Pēc tam pievieno avokado un vīģu sīrupu un visu samaisa. Uz šķīvja vispirms kārto salātus, pāri liek karsti kūpināta laša gabaliņus. Rotā ar marinētu sēni un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.