FOTO: Videovirtuve.lv

Pufīgās un zīdainās mini fritatas – bagātīgām brokastīm, vieglām pusdienām un vakara uzkodām 0

Sastāvdaļas

8 lielas olas

120 ml pilnpiena

1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu

1/4 tējk. sāls

120 g sakapātu plānu vītinātā šķiņķa šķēlīšu

Reklāma
Reklāma

40 g svaigi sarīvēta Parmas siera

2 ēd. k. sīki sakapātu svaigu pētersīļu

Pagatavošana

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni sakarsē līdz 190*C. Veidni 24 mafiniem ieziež vai izsmidzina ar eļļu.

Lielā bļodā rūpīgi sakuļ olas, pienu, piparus un sāli. Iemaisa šķiņķi, sieru un pētersīļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maisījumu pilda veidnītēs gandrīz līdz augšai.

Cep krāsnī 8-10 minūtes, līdz olu maisījums paceļas un viducī nedaudz uzpūšas.

Ar lāpstiņu atdala fritatas no veidnīšu malām un uzslidina uz šķīvja. Pasniedz siltas.

Avots: videovirtuve.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.