FOTO: Videovirtuve.lv

Pufīgās un zīdainās mini fritatas – bagātīgām brokastīm, vieglām pusdienām un vakara uzkodām 13

Sastāvdaļas

8 lielas olas

120 ml pilnpiena

1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu

1/4 tējk. sāls

120 g sakapātu plānu vītinātā šķiņķa šķēlīšu

Reklāma
Reklāma

40 g svaigi sarīvēta Parmas siera

2 ēd. k. sīki sakapātu svaigu pētersīļu

Pagatavošana

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni sakarsē līdz 190*C. Veidni 24 mafiniem ieziež vai izsmidzina ar eļļu.

Lielā bļodā rūpīgi sakuļ olas, pienu, piparus un sāli. Iemaisa šķiņķi, sieru un pētersīļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maisījumu pilda veidnītēs gandrīz līdz augšai.

Cep krāsnī 8-10 minūtes, līdz olu maisījums paceļas un viducī nedaudz uzpūšas.

Ar lāpstiņu atdala fritatas no veidnīšu malām un uzslidina uz šķīvja. Pasniedz siltas.

Avots: videovirtuve.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.