Foto – Bonappetit.lv

Pudiņš ar banānu krēmu – lielisks baudījums! 0

Pagatavošana

Apm. 100ml aukstā pienā izšķīdināt kartupeļu cieti un pievienot olas dzeltenumus. Pārējo pienu pārliet katliņā un uzkarsēt. Pievienot cukuru un vaniļas cukuru. Kad piens ir uzkarsis, pamazām pievienot pienu ar kartupeļu cieti. Visu laiku maisot karsēt 1-2 min. Pudiņu saliet deserta trauciņos un novietot ledusskapī.
Banānus notīrīt, sagriezt ripiņās. Pannā izkausēt sviestu un pievienot 2 ēd.k. cukura. Apmaisīt un pievienot banānus. Cept banānus, kamēr tie izšķīst un cukurs ir pilnībā izkusis. Ja desertu neplānojat pasniegt bērneim, tad var pievienot kādu alkoholu.
Saldo krējumu uzputot ar atlikušo cukuru. Banānus atdzsēt un saspaidīt ar dakšu. Pievienot saldo krējumu, samaisīt.
Pudiņu pasniedz ar banānu krēmu. Izdekorēt var ar rīvētu šokolādi vai sasmalcinātiem cepumiem.

Reklāma
Reklāma
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.