Foto – Aija Geida

Prosas putra kā pamatēdiens 0

Sastāvdaļas
• 200 g prosas
• 600 ml buljona
• sīpols
• ½ burkāna
• 2 ēdamkarotes sviesta
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 14
Ukraina ASV dēļ bez sakariem nepaliks. “Starlink” konkurents to varētu atstāt ar garu degunu 9
Veselam
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu nomizo un sakapā, burkānu sarīvē. Katlā izkausē sviestu, apcep dārzeņus un pievieno vairākas reizes noskalotu prosu. Apcep un pārlej ar buljonu, pieber sāli un melnos piparus. Uz mazas uguns vāra septiņas minūtes. Izslēdz uguni, uzliek vāku un 20 minūtes sautē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.