Foto – Aija Geida

Prosas putra kā pamatēdiens 0

Sastāvdaļas
• 200 g prosas
• 600 ml buljona
• sīpols
• ½ burkāna
• 2 ēdamkarotes sviesta
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu nomizo un sakapā, burkānu sarīvē. Katlā izkausē sviestu, apcep dārzeņus un pievieno vairākas reizes noskalotu prosu. Apcep un pārlej ar buljonu, pieber sāli un melnos piparus. Uz mazas uguns vāra septiņas minūtes. Izslēdz uguni, uzliek vāku un 20 minūtes sautē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.