“Prasta brokastu pankūka!” Pircēja vīlusies leģendārajā tortē “Cielaviņa” 0
Linda Tunte

Sociālajos tīklos pamanījām Zandas fotogrāfijas un sašutumu par leģendārās tortes “Cielaviņa” vizuālajām pārvērtībām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Zanda raksta: “Nedēļas vilšanās – Staburadze kūka “Cielaviņa”. Kur šokolādes cakas, kur šokolādes lapiņas??? Vai tā vairs ir svētku torte? Prasta brokastu pankūka. Vīlos ļoti. Vairs nepirkšu.

Būtu kastes dizainu arī nomainījuši, lai jubilāram nav vilšanās, tik prastu torti ieraugot. Drusciņ sačakarēti svētki.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Zanda pievienojusi arī fotogrāfijas, kurā redzams iepakojums un tā saturs.

LA.LV sazinājās ar tortes ražotājiem, lai noskaidrotu, kas ir mainījies un vai iemīļotā torte ir mainījusies vizuāli.

SIA “Orkla Latvija” komunikācijas vadītāja Laura Bagātā mierina, ka nekas ārkārtējs nav noticis.

Viņa skaidro situāciju: “Mūsu galvenā prioritāte ir nodrošināt augstākās kvalitātes produktus, kas ražoti no labākajām izejvielām, kuras piegādā uzticami un pārbaudīti partneri. Nemainīgi ik dienas sekojam līdzi gan produktu atbilstībai visiem mūsu kvalitātes standartiem, gan arī klientu atsauksmēm.

Konkrētajā fotogrāfijā, kur minēts, ka tortei “Cielaviņa” nav atsevišķi dekori, ir redzama torte ar drupinātiem riekstiem, kas ir paredzēta eksporta tirgum. Par to liecina arī angļu valodā redzamais uzraksts uz tortes kārbas. Produkcijai, kas paredzēta eksportam, atšķiras dekori, kas ir saistīts ar transportēšanas un iepakojuma specifiku. Jāsaka gan – uz tortes kārbas patiesi ir redzama klasiskā lazdu riekstu “Cielaviņa”, ko esam iemīļojuši Latvijā.

Vēlamies pateikties par rūpēm un atvainoties par radušos situāciju attiecībā uz mulsinošu kārbas vizuālo risinājumu. Līdzīgi kā pirms četrdesmit gadiem, arī šodien “Cielaviņa” ir konditorejas meistaru roku darbs, ik katrai no trauslajām kūkām veltot uzmanību un rūpību, lai rezultāts ikreiz būtu perfekts. Un, līdzīgi ka pirms četrdesmit gadiem, “Cielaviņa” receptūra palikusi nemainīga. Ja tālajā 1984. gadā tika izceptas aptuveni 400 “Cielaviņa” tortes mēnesī, un gada laikā pārdoti aptuveni 20 tūkstoši šīs tortes, tad šodien to skaits ir krietni pieaudzis – mēnesī tiek saražotas ap 40 tūkstošiem “Cielaviņa” tortes un svētku laikā pat vēl vairāk – ap 50 tūkstošiem, bet gada laikā – vairāk nekā 500 tūkstoši nu jau leģendārās tortes.”

SAISTĪTIE RAKSTI