Portobello sēnes ar spinātiem un sieru 0
1. Portobello sēnes uzmanīgi notīri ar salveti un ar nazi izgriez sēnēm kātiņus, nemet tos ārā.
2. Sagriez sīpolu un sēņu kātiņus. Pannā uz plīts ielej nedaudz eļļu un apcep sīpolus ar sēņu kātiņiem, pievieno sāli un piparus. Kad sīpoli apbrūnējuši, nogriez uguni un, kamēr panna vēl karsta, pie sīpoliem iemaisi spinātus, līdz tie noplok.
3. Uzsildi cepeškrāsni 180 grādus karstu.
4. Apslaki Portobello sēnes ar eļļu un kārto uz cepamās pannas, uz kuras uzklāts cepamais papīrs.
5. Pildi katru sēni ar apceptajiem sīpoliem un spinātiem. Tad sadrupini virsū Sniega bumbas, smalki sakapātus lociņus un uz pusēm
pārgrieztus ķiršu tomātiņus.
6. Liec cepeškrāsnī cepties aptuveni 10-12 minūtes.
7. Pasniedz kā piedevu grilētiem gaļas ēdieniem, salātiem vai ēd tāpat.
Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com