Foto – Justīne un Monika, Divi10.com

Portobello sēnes ar spinātiem un sieru 0

1. Portobello sēnes uzmanīgi notīri ar salveti un ar nazi izgriez sēnēm kātiņus, nemet tos ārā.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

2. Sagriez sīpolu un sēņu kātiņus. Pannā uz plīts ielej nedaudz eļļu un apcep sīpolus ar sēņu kātiņiem, pievieno sāli un piparus. Kad sīpoli apbrūnējuši, nogriez uguni un, kamēr panna vēl karsta, pie sīpoliem iemaisi spinātus, līdz tie noplok.

3. Uzsildi cepeškrāsni 180 grādus karstu.

4. Apslaki Portobello sēnes ar eļļu un kārto uz cepamās pannas, uz kuras uzklāts cepamais papīrs.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Pildi katru sēni ar apceptajiem sīpoliem un spinātiem. Tad sadrupini virsū Sniega bumbas, smalki sakapātus lociņus un uz pusēm
pārgrieztus ķiršu tomātiņus.

6. Liec cepeškrāsnī cepties aptuveni 10-12 minūtes.

7. Pasniedz kā piedevu grilētiem gaļas ēdieniem, salātiem vai ēd tāpat.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

Foto – Justīne un Monika, Divi10.com
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.