Plūmju marmelāde ar klunkšķīti ruma 0

Sastāvdaļas
• 800 g plūmju
• 400 g Dansukker ievārījuma cukura
• 2 kanēļa standziņas
• garšas dažādošanai – 3–4 ēdamkarotes tumšā ruma

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Augļus noblanšē, nomizo, izņem kauliņus un sadala mazākos gabalos. Pievieno ievārījuma cukuru un kanēļa standziņas, vāra 3–5 minūtes, lēnām apmaisot. Kanēļa standziņas izņem, nosmeļ putas un viegli apmaisa. Var atstāt dažus ogu gabaliņus veselus. Pievieno rumu un vēlreiz uzvāra. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.