Foto – Fotolia

Neparasta recepte. Plūmju, apelsīnu un valriekstu ievārījums 0

Nepieciešams

900 g plūmju
1 liels apelsīns
Puse citrona
50 g sasmalcinātu valriekstu
900 g cukura

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
“Es lūdzu, lai to asins suni paņem.” Elejas Veronika atklāj, vai Latvijā gaidāms karš
“Mēs beidzot esam saņēmuši informāciju…” Atklāta jaunākā izlūkdienestu informācija par Ķīnas un Krievijas sadarbību
Lasīt citas ziņas

No plūmēm izņem kauliņus, tos iesien marlē.
Plūmes liek katlā, ieber cukuru, apelsīna un citrona smalki sagrieztu miziņu un sulu, ieliek maisiņu ar kauliņiem.
Vāra dažas minūtes uz lēnas uguns, tad pievieno riekstus.
Turpina vārīt apmēram 20 minūtes.
Labi samaisa, iepilda burciņās un aizvāko.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas Labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.