Ceptas plūmes ar saldējumu 1
• 600 g plūmju
• 100 g cukurniedru cukura
• 50 g cukura
• 50 g ūdens
• 10 g kanēļa
• saldējums
Pagatavošana:
Plūmes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu. Plūmju pusītēm uzbārsta cukura un kanēļa maisījumu, liek cepeškrāsnī un cep 180 °C 10 minūtes.
Reklāma
Reklāma
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
Kokteilis
Nosauktas 5 zodiaka zīmes, kurām dzīvē drīz sāksies “melnā strīpa”
TV24
Ināra Pētersone: “Tas ir ļoti dziļš sitiens sabiedrībai laikā, kad mums visu laiku tiek teikts – savelkam jostas!”
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno cukurniedru cukuru un reducē, kamēr cukurs sāk biezēt.
Karstas plūmju pusītes pasniedz ar saldējumu, ko pirms pasniegšanas pārlej ar sīrupu.