Ceptas plūmes ar saldējumu 1

Foto: SHUTTERSTOCK

• 600 g plūmju

• 100 g cukurniedru cukura

• 50 g cukura

• 50 g ūdens

• 10 g kanēļa

• saldējums

Pagatavošana:

Plūmes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu. Plūmju pusītēm uzbārsta cukura un kanēļa maisījumu, liek cepeškrāsnī un cep 180 °C 10 minūtes.

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno cukurniedru cukuru un reducē, kamēr cukurs sāk biezēt.

Karstas plūmju pusītes pasniedz ar saldējumu, ko pirms pasniegšanas pārlej ar sīrupu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.