Rimi Publicitātes foto

Plātsmaize “Vēršacs” 0

Rimi Gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis un veselīga uztura māksliniece Inga Pūce aicina šogad krāsotās Lieldienu olas izmantot galda rotāšanai un piedāvā viegli pagatavojamu recepti.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Lasīt citas ziņas

1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
2. Atkausē mīklu. Mīklas plāksnes savieno kopā un izrullē vienā garā mīklas plātī.
3. Izrullēto mīklu liec formā un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.
4. Uz pannas apcep bekonu ar timiānu.
5. Izceptās mīklas formā liec bekona šķēlītes, pākšu zirņus, pievieno olas.
6. Samazini cepeškrāsnī temperatūru līdz 160°C un cep plātsmaizi, kamēr tā gatava.
7. Pirms pasniegšanas plātsmaizi apkaisi ar sāli un pipariem.

Rimi Gardēžu padoms:
Mīklas cepšanai vari izmantot folija veidni – saliec foliju vairākās kārtās, ieloki maliņas uz augšu, cik vien lielas un platas vēlies, un liec tajā cepties mīklu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.