Rimi Publicitātes foto

Plātsmaize “Vēršacs” 0

Rimi Gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis un veselīga uztura māksliniece Inga Pūce aicina šogad krāsotās Lieldienu olas izmantot galda rotāšanai un piedāvā viegli pagatavojamu recepti.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
2. Atkausē mīklu. Mīklas plāksnes savieno kopā un izrullē vienā garā mīklas plātī.
3. Izrullēto mīklu liec formā un cep cepeškrāsnī 10 minūtes.
4. Uz pannas apcep bekonu ar timiānu.
5. Izceptās mīklas formā liec bekona šķēlītes, pākšu zirņus, pievieno olas.
6. Samazini cepeškrāsnī temperatūru līdz 160°C un cep plātsmaizi, kamēr tā gatava.
7. Pirms pasniegšanas plātsmaizi apkaisi ar sāli un pipariem.

Rimi Gardēžu padoms:
Mīklas cepšanai vari izmantot folija veidni – saliec foliju vairākās kārtās, ieloki maliņas uz augšu, cik vien lielas un platas vēlies, un liec tajā cepties mīklu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.