Plānās pankūkas ar medu, augļiem un saldējumu 0
Jūlija sākumā durvis apmeklētājiem Rīgā, Valdemāra ielas sākumā jaunā ampluā vēris “Preses bārs”. Tagad ar nosaukumu “Preses pīle”, stāsta bāra valdes priekšsēdētājs EDGARS SMALKAIS. Katru nedēļu bāra ēdienkartē iekļauts kāds dienas ēdiens. Kad viesojāmies “Prese pīlē”, tā bija aukstā zupa ar garnelēm. Par gardu ēdienu klāstu gādā pavāre NAIRA MAISURADZE. Patlaban bagātīgi zaļo baziliks, tāpēc mūsu lappusei Naira piedāvā ēdienus ar šo garšaugu.
Plānās pankūkas ar medu, augļiem un saldējumu
SASTĀVDAĻAS Pankūku mīklai: olas, piens, milti, sāls, cukurs. Medus, augļi, saldējums, olīveļļa.
KĀ GATAVOT? Pagatavo plāno pankūku mīklu un cep gaiši brūnas pankūkas. Pannā uz lēnas uguns izkausē medu, liek gatavās pankūkas un vēlreiz viegli apcep no abām pusēm. Kārto uz šķīvja, pievieno augļus, šoreiz – sagrieztu bumbieri, kivi, fizāli – un saldējumu (šoreiz šokolādes).